Philips gekozen als beste homecinema set


Wat is de beste homecinema set als je rekening houdt met geluidskwaliteit, mogelijkheden, design en prijs? Philips kwam hierbij als beste homecinema set (beste koop) uit de bus.


Kijk op TestResults.nl voor de homecinemaset test waarbij de Philips HTB5580G als beste koop uit de bus kwam. Dit is een uitstekende homecinema set die bestaat uit een blue-ray speaker, een versterker, een subwoofer, een frontspeaker en vier draadloze luidspreker zuilen.

Draadloze homecinema set

De als best geteste homecinema set van Philips kan via WiFi draadloos met het netwerk en andere apparatuur worden verbonden. Dat is een belangrijke functie want zodoende kun je van alle apparatuur in je netwerk draadloos muziek naar de homecinema set streamen. Dit maakt van deze set meer dan alleen een surround set voor je televisie. Je kunt er ook je muziek naartoe streamen vanaf je smartphone, tablet, laptop of computer. Zonder kabels kun je dus via de speakers van de homecinema set van je favoriete muziek genieten. In een hoge kwaliteit en met de heerlijke bastonen van de subwoofer.

Let er dus altijd op als je een homecinemaset koopt, of deze ook WiFi ondersteund. Dan maak je echt gebruik van de mogelijkheden van je homecinema set.

Kijk op TestResults.nl voor meer informatie.

Zie ook: Meer TV tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.