All in One computer (AIO PC). Tegenwoordig heel betaalbaar


Een computer in de woonkamer? Of in een kantoor of werkkamer die je mooi wil houden? Denk dan eens aan een all in one computer (AIO). Dit is een desktop computer die onzichtbaar in de monitor is weggewerkt. Je computer bestaat dus alleen uit een plat scherm, een draadloos toetsenbord en een draadloze muis. Een all in one computer kent geen draden en geen lelijke systeemkast.

Klein maar krachtig

En deze all in one computers mogen klein zijn (ze nemen immers maar een klein deel van de monitor in beslag), ze zijn wel zo krachtig als een laptop of bureaucomputer. Met krachtige processoren, veel werkgeheugen en vaak ook een harde schijf (klein van formaat, maar groot in opslagruimte) zijn het soms zelfs echte krachtpatsers.

Veel keuze uit all in one PC's 

All in one computers zijn goedkoop te koop bij alle aanbevolen computerwinkels. En nagenoeg alle grote computerfabrikanten hebben wel een all in one computer in hun assortiment. Je hebt de HP AIO, de HP Pavilion AIO, de Lenovo IdeaCenter AIO, de Asus Zen AIO, natuurlijk de Apple iMac, en nog veel meer series all in one computers.

Prijzen flink gedaald

De prijs van deze all on one computers is de laatste tijd flink gedaald. Natuurlijk zijn ze altijd nog duurder dan een desktop computer, maar hou er wel rekening mee dat je ze qua prijs niet alleen met een systeemkast moet vergelijken, maar met een systeemkast plus een (goed) beeldscherm, en dan blijkt een goede all in one computer ineens helemaal niet zo duur.

Kijk maar bij bovengenoemde aanbevolen computerwinkels.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.