Social media smartphone top 3


Welke smartphones zijn heel goed geschikt voor social media? Media Markt koos er drie uit. Hier deze top drie van social media smartphones.


Onderstaande smartphones zijn toppers op het gebied van video, fotografie en internet. Deze drie top multi media smartphones zijn goedkoop te koop via de website van Media Markt. Het betreft drie versies van de Huawei P9, de multimedia topper van dit moment!

Huawei P9 Lite

Het eenvoudigere broertje van de Huawei P9. Heel betaalbaar, maar wel veel functies en veel power. Een goede camera voor je foto's en video's, een goed 5,2 inch scherm om alles te bekijken en een heel krachtige 3000 mAh accu voor de lange adem. Een echte social media smartphone voor weinig geld!

Huawei P9 

Heb je iets meer geld te besteden? Dan is de echte P9 natuurlijk altijd beter. Deze telefoon heeft een aluminium behuizing, een snellere processor (Kirin 955 2,5GHz, 64-bit) en meer geheugen (32GB). Met de dubbele Leica lens kun je goede foto's maken in heel verschillende omstandigheden. Een toptoestel met een mooi design gemaakt van goede materialen tegen een prijs die nog steeds heel betaalbaar is.

Huawai P9 Plus

Nog wat meer geld over? Dan is de P9 Plus het overwegen waard. Deze Huawai smartphone biedt beter scher, Dat scherm is met 5,5 inch groter, maar belangrijker, het is een Super AMOLED scherm dat zorgt voor prachtige plaatjes, contrastrijk en kleurrijk. Bovendien is het touchscreen gevoelig voor de kracht waarmee je het aanraakt, voor een nog betere bediening en extra aanraak-functies. Met 64 GB heeft de Huawai P9 Plus bovendien wel heel veel opslagruimte voor games, films, muziek en apps.

Kijk bij bovenstaande winkel voor deze beste social media smartphones tegen de laagste prijs.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.