Acer Predator computers en laptops voor gamers


Gamen op het scherpst van de snede? Dan heb je goede hardware nodig. Acer levert deze, in de vorm van de Acer Predator hardware. Game-computers en game-laptops met de beste specificaties. Speciaal voor gamers!


Acer Predator computers zijn te koop bij alle ECHT goede computerwinkels. Kijk bij de aanbevolen computerwinkels voor de beste winkels met de laagste prijzen.

Acer Predator laptop

De laptop vervangt de desktop computer steeds meer. Voor gamers was de desktop echter tot nu toe nog steeds een must. Tenminste, als je voor de beste hardware ging. Acer verandert dat met de  Acer Predator laptops voor gamers. Laptops met de krachtigste processoren en videokaarten. Voor gamen op het hoogste level. Met de Predator FrostCore thermische technologie die er voor zorgt dat je laptop het hoof koel houdt.

Acer Predator game computers

Toch een desktop? Acer biedt super-krachtige desktopcomputers voor gamers. Met de zwaarste Intel Core processoren en NVIDIA GeForce videokaarten. En met een Turbo-knop voor de ultieme game-prestaties. Het IceTunnel koelsysteem moet regelmatig in actie komen als de actie losbrandt. Maar geen nood, de Acer Predator gamecomputers kunnen hier tegen! En met de SoundBlaster X-FI MBS techniek geniet je tijdens het gamen van het beste en meest indrukwekkende geluid.

Zie ook: Meer gaming tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.