Test: Wat is de beste smartwatch?


Wat is de beste smartwatch? De meest populaire smartwatches zijn getest. Kijk hier voor de resultaten.


Het tijdschrift Hardware.info heeft de acht belangrijkste smartwatches aan een test onderworpen kijk bij de beste smartwatch test op TestResults.nl voor de uitslag van deze test.

Wat is een smartwatch?

Met een smartwatch breng je informatie van je smartphone naar je pols. Je kunt bijvoorbeeld e-mails en berichten van de telefoon op je horloge lezen, de navigatie van je telefoon raadplegen en de muziek bedienen. Ook heeft een goede smartwatch eigen functies zoals een stappenteller, een hartslagmeter en soms een eigen camera. En je kunt er natuurlijk op zien hoe laat het is!

Hierdoor kun je je smartphone in je zak houden en toch veel van de functies van de smartphone gebruiken. Dat is bijvoorbeeld erg handig bij het sporten of als je een berichtje binnenkrijgt. Ook kun je het uiterlijk van een smartwatch keer op keer veranderen, en bijvoorbeeld aan je kleding aanpassen. Je kunt op het display een modern horloge tonen of juist een klassiek model. Zo lijk je telkens een ander horloge te dragen. Wat dat betreft verdient een smartwatch zich wel terug.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.