Het voordeel van een Samsung AddWash wasmachine


Je start de wasmachine, en dan zie je dat je nog iets vergeten bent in de wasmachine te doen. Balen, want nu kan dat kledingstuk niet meer mee. Tenzij je een Samsung AddWash wasmachine hebt!

Wasmachines uit de Samsung AddWash serie hebben namelijk een extra luikje in het venster dat je kunt gebruiken om was achteraf nog toe te voegen.

Dit is niet alleen handig als je iets vergeten bent, maar ook als je sommige kledingstukken alleen het laatste deel van het programma (het spoelen) wil laten meedraaien. Samsung AddWash wasmachine kan dan namelijk pauzeren en je via een app op je smartphone waarschuwen. Je kunt dan de extra kleding toevoegen. Hetzelfde geldt voor het achteraf toevoegen van wasverzachter.

En ook op andere punten zijn Samsung AddWash wasmachines gebruiksvriendelijk en voorzien van de nieuwste technieken. Van Samsung's Ecobubble techniek bijvoorbeeld, de mogelijkheid om op zeer lage temperaturen te wassen en smart control via een app op je smartphone of tablet. De Super Speed techniek zorgt ervoor dat je binnen een uur een wasje kunt afhandelen. Bubble Soak zorgt voor een intensieve vlekverwijdering en VRT Plus zorgt voor minder geluid tijdens het wassen. Ideaal als je 's nachts een was draait.

Kijk bij de aanbevolen winkels voor een wasmachine om goedkoop deze wasmachine aan te schaffen. Je vindt daar ook alle prijzen. 

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.