Design externe harde schijf


Nog niet zo lang geleden was een externe harde schijf nog een saai rechthoekig kastje. Maar fabrikanten doen steeds meer moeite om hun externe schijven een mooi design te geven. Steeds vaker nemen de gebruikers hun externe harde schijf namelijk mee op reis.


Ook Seagate doet vele moeite iets moois te maken van hun externe hard drives. Dat is goed te zien aan de nieuwe Seagate Backup Plus Ultra Slim. Deze prachtig vormgegeven externe harde schijf is te koop bij de beste computerwinkels.

"Ultra slim", of in het Nederlands "super slank". De naam zegt het al. Dit is een dunne harde schijf. Slechts 9,6 millimeter, dus nog geen centimeter dik. En dat voor een harde schijf met een capaciteit van 2 TB (2.000 MB), een huzarenstukje van de designers van Seagate. De meeste externe harde schijven van de concurrentie met deze capaciteit zijn minstens twee keer zo dik!En zoals we al schreven. De Seagate Backup Plus Ultra Slim is niet alleen dun, maar ook mooi! De aluminium behuizing ziet er prachtig uit, en de kleur (goud of platinum) draagt bij aan de stijlvolle uitstraling. De ronde elementen in de behuizing

Naast de Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB is er ook een 1TB versie. Deze is afgezien van de capaciteit (en de prijs) gelijk aan de Ultra Slim 2TB. Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijzen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.