Canon EOS 1300D. Betaalbare instapcamera met grote mogelijkheden.


De Canon EOS 1300D is een betaalbare instapcamera van Canon die toch verbazend veel te bieden heeft. Want ondanks zijn lage prijs bij de beste camera winkels biedt de Canon EOS 1300D digitale spiegelreflexcamera toch extra's als een WiFi-connectie en Dynamic NFC die je normaal gesproken alleen bij duurdere camera's tegenkomt.

De Canon EOS 1300D geeft je de mogelijkheid te experimenteren met sluitertijd, scherpte en diafragma, maar je kunt ook gebruik maken van de vele goede standaard-programma's. De Canon EOS 1300D is namelijk heel goed in staat automatisch de juiste instellingen te kiezen. Zo kan zowel de beginner als de semi-professional prachtige foto's maken met deze betaalbare Canon camera.


Ook de vele creatieve fiters zijn het vermelden waard. Fisheye, miniatuureffect, softfocus maar bijvoorbeeld ook een "speelgoedcamera-foto".

De Canon EOS 1300D is een 19-megapixel spiegelreflex-camera met een Digic 4+ processor die zelfs bij heel hoge ISO-instellingen zeer weinig beeldruis geeft. Je kunt daarom ook bij weinig licht en zonder flits heel mooie scherpe foto's maken.


En niet alleen foto's maak je met de Canon EOS 1300D, maar ook prachtige video's in full HD.

Kijk voor de Canon EOS 1300D en andere camera's tegen spectaculair lage prijzen bij de bovenaan genoemde beste goedkope camera winkels.

Zie ook: Meer fotocamera tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.