Informatie powerbanks. Kies de beste powerbank!


Ben je zat om keer op keer zonder stroom te zitten met je smartphone of tablet? Schaf dan een goede powerbank aan. Dan heb je altijd je "noodstroom" bij je. Maar wat is een goede powerbank? Hier informatie over powerbanks.


Het aantal mAh

Let bij het aanschaffen van een powerbank goed op het aantal mAh. Dit is de stroomcapaciteit, de hoeveelheid stroom die de powerbank kan opslaan. Kijk ook geen naar de stroombehoefte van je smartphone en/of tablet. Een Samsung Galaxy S5 Neo smartphone heeft bijvoorbeeld een 2800 mAh accu. Koop een powerbank met een 10400 mAh capaciteit, dan kun je deze 10400 / 2800 = bijna 4 keer in zijn geheel opladen. Een 4400 mAh powerbank biedt echter maar anderehalve lading voor je telefoon.

Aansluitingen powerbank

Verder is natuurlijk de aansluiting van belang. Opladen kan via USB, micro-USB maar ook via 3.5 mm jack. Je gadget en powerbank moeten natuurlijk wel op elkaar passen.

En er zijn powerbanks met meerdere aansluitingen. Hiermee kun je eventueel ook meerdere apparaten tegelijk opladen.

Tip: Kijk bij Beste Powerbank Kopen voor alle informatie, de beste winkels voor een powerbank, de Powerbank Keuzehulp, testen van powerbanks en de top 10 van beste powerbanks.

Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.