Goedkope alarmsystemen bij de Media Markt


Wil je je huis goed beveiligen, maar heb je geen geen geld voor een peperduur alarmsysteem? Kijk dan hier voor goede maar goedkope alarmsystemen.


De Media Markt verkoopt namelijk via zijn webshop goede maar goedkope alarmsystemen van topmerken als Elto, Eminent, Woonveilig en Alecto. Kijk maar bij hun goedkope alarmsystemen. Hieronder vind je wat voordelen.

De genoemde prijzen zijn op moment van schrijven en kunnen veranderen.


Alecto draadloos alarmsysteem met GSM-kiezer

De Alecto DA-270 (125 euro) is een uitgebreid alarmsysteem waarmee je een sirene kan activeren maar ook een stil alarm kan geven. Dit Alecto alarmsysteem beschikt over een ingebouwde GSM-kiezer wat automatisch tot 10 telefoonnummers kan bellen om een alarmtekst te laten horen. Is een nummer in gesprek? Dan pakt het Alecto alarmsysteem onmiddelijk het volgende telefoonnummer in de lijst.Een handige extra is de paniekknop op de bedieningsmodule. Zo kan iemand alarm slaan als er iets aan de hand is.

Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem

Voor 179 euro ontvang je een alarmsysteem met een draadloze bewegingsmelder, een draadloos deurcontact, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags. Je kunt maar liefst vijftig draadloze sensoren aansluiten op dit alarmsysteem voor huis en kantoor.Alarm slaan doet dit goede maar goedkope Eminent alarmsysteem via een telefoontje of SMS. Er zijn vijf telefoonnummers in te stellen. Daarnaast bevat het bedieningspaneel een luide 110 dB sirene. Je kunt ook via de telefoon luisteren als het alarmsysteem je belt. Twee backup batterijen zorgen ervoor dat het alarmsysteem blijft werken als de stroom wordt afgesloten.

Elro HA33S alarmsysteem

Nog zo'n goed en voordelig alarmsysteem (169,95 euro). Kijk hierboven voor de recente prijs. Voor dit geld krijg je een draadloos alarmsysteem met maar liefst 3 bewegingsdetectoren, 2 magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen en natuurlijk een bedieningsconsole.


Dit Elro alarmsysteem kan bellen met 4 telefoonnummers, werkt op batterijen en beschikt over een luide sirene.

Kijk bij bovengenoemde link voor meer informatie en nog meer goede maar goedkope alarmsystemen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.