Belsimpel beste online smartphone winkel


Het Nederlandse publiek heeft gesproken. Belsimpel heeft de  Thuiswinkel Award Publieksprijs XL 2016 in de categorie Elektronica en Telecom gewonnen. Belsimpel is een goede en goedkope aanbieder van smartphones en telefoonabonnementen die sterk aan de weg timmert.


Belsimpel is ook een snel groeiende smartphone winkel. Naast hun grote succesvolle webshop zijn ze nu ook actief met fysieke telefoonwinkels. In een half jaar tijd opende Belsimpel zes telefoonwinkels in evenveel grote Nederlandse steden, nadat ze in 2014 in Groningen al hun eerste telefoonwinkel geopend hadden. Belsimpel is nu actief in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle en Tilburg.

Belsimpel biedt de mogelijkheid telefooncontracten digitaal via iDeal te ondertekenen. Daarom kunnen ze telefoons en abonnementen razendsnel uitleveren. Ook heeft Belsimpel een heel goede keuzehulp voor je ideale telefoonabonnement en meest geschikte smartphone. Bezoek daarom vooral even de Belsimpel website als je een nieuwe telefoon of een nieuw abonnement zoekt.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.