Google Cardboard VR-bril met hoofdband


Een goede VR-bril met NFC-chip hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Google met de Google Cardboard, een virtual reality bril die nog geen 2 tientjes hoeft te kosten!


Maar dit is dan ook een heel bijzondere VR-bril. De Google Cardboard is gemaakt van karton en wordt geleverd als een bouwplaat. Na het uitpakken moet je hem zelf nog even in elkaar vouwen!

Als je hem besteld bij de VR-Store is dat overigens niet nodig. Deze online winkel levert de Google Cardboard VR-bril direct operationeel voor slechts 13,95 euro. Het is de nieuwe (V2) versie van de Google Cardboard VR-bril. Je smartphone er in en je kunt films kijken en in VR gamen. Er zijn volop apps beschikbaar.


Met gratis hoofdband

Bovendien krijg je er gratis een hoofdband bij. Dat is een hele verbetering want normaal komt de Google Cardboard virtual reality bril zonder hoofdband zodat je deze de hele tijd (als een soort viewmaster) vast moet houden. En dan duurt een film best lang. En over het gamen zonder dat je je handen vrij hebt hebben we het helemaal maar niet.

Kijk bij de bovengenoemde VR-Store voor meer informatie en meer VR-brillen.

Zie ook: Meer gaming tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.