Automatische krultang voor de perfecte krullen


Met de Philips Procare Auto Curler maak je zelf prachtige krullen in je haar. Deze automatische krultang zorgt voor een mooi professioneel resultaat.


De Philips Procare Auto Curler werkt met een titanium/keramische verwarmingsstaaf en een borstelloze motor. Dit duo rolt het haar automatisch op, verwarmd het, en geeft een perfecte krul. Ook zorgt het voor soepel en glanzend haar.

De Philips Procare Auto Curler automatische krultang is voordelig te koop bij CoolBlue en Bol.


Symmetrische krullen of speelse look?

De borstelloze motor zorgt voor het creƫren van krullen in verschillende richtingen. Je krijgt volledig gelijke krullen links en rechts. Dat zorgt voor een volledig symmetrische look. Maar je kunt de functie voor automatisch krullen ook gebruiken voor een mix van krullen in beide richtingen voor een volledig natuurlijke look.

Snel beginnen

De Philips Procare Auto Curler heeft slechts 30 seconden nodig om op te warmen. Je kunt dus snel beginnen met krullen. Daarbij kun je kiezen uit drie warmte instellingen en 3 tijdinstellingen (8, 10 of 12 seconden). De automatische krultang is helemaal naar jouw haar en wensen in te stellen.

Andere eigenschappen

  • Eenvoudig krullen, ook op je achterhoofd.
  • De warmte-isolerende kamer gaat verbranding tegen.
  • Drie instelbare krulrichteingen (links, rechts en afwisselend).
  • De titaniums staaf staaf met een keramische buitenlaag zorgt voor uitstekende warmegeleiding en een superglad oppervlak.
  • Een meedraaiend snoer van 2 meter.

Kijk bij bovenstaande winkels voor de Philips Procare Auto Curler automatische krultang tegen de laagste prijs.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.