360 graden audio met Samsung Ring Radiator speakers


Normaal klinkt het geluid uit een speaker wat gedempt als de speaker niet recht op je gericht staat. Het geluid mist dan wat van zijn helderheid, hoe goed de speakers ook zijn. Bij Samsung Ring Radiator speakers heb je dit kwaliteitsverlies niet, deze sturen hun geluid alle kanten.

Deze Samsung Ring Radiator speakers zorgen dus voor een 360 graden audio. Overal om de speakers heen klinkt de muziek even goed. Dit geeft je veel meer vrijheid van plaatsen. Je kunt de Samsung Ring Radiator speakers bij een muur plaatsen, maar ook midden in een ruimte.

Samsung heeft de Ring Radiator technologie opgenomen in hun R1, R3 en R5 speakers. Hoe hoger het nummer, hoe groter de Samsung Ring Radiator speaker. De R1 is bedoelt voor een kleine kamer, de R3 voor een middelgrote kamer en de R5 voor een grote ruimte. Zo is de Samsung Ring Radiator technologie overal beschikbaar.

Alle drie deze Samsung Ring Radiator speakers kun je bedraad of via Bluetooth aan je audio-apparatuur koppelen. Je kunt ze aan je stereo-installatie koppelen, maar ze bijvoorbeeld ook met behulp van een app met je smartphone of tablet bedienen. Op die manier kun je bijvoorbeeld Spotify gebruiken. Ook DNLA wordt ondersteund. Je kunt zodoende ook de muziek die op je netwerkschijf staat afspelen.

Veel mogelijkheden en een geweldig geluid!

De Samsung Ring Radiator speakers zijn te koop bij de aanbevolen elektronicawinkels.Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.