Zelf professioneel ontharen met licht


Professioneel ontharen kun je nu ook zelf doen met de Remington i-Light Pro. Een professioneel ontharingsapparaat dat onthaart door middel van licht. Het apparaat is te gebruiken voor lichaam en gezicht.

Er worden twee lichtvensters meegeleverd voor het lichaam (3 vierkante centimeter) en het gezicht (2 vierkante centimeter) voor snel en nauwkeurig ontharen. Door de multiflitsmodus kost het ontharen maar heel weinig tijd.

De Remington i-Light Pro is online goedkoop te koop bij o.a. CoolBlue, Bol.com en FonQ. Bij deze winkels vind je nog meer series goede apparaten om via licht te ontharen zoals de Philips Lumea, de Rio LAH, de Silk'n Glide de Braun Silk-epil en de Philips HP series.


Hoe werkt ontharen met licht?

Deze apparaten voor lichtontharing maken gebruik van Intense Pulsed Light (IPL). Dit zijn pijnloze lichtflitsen die worden geabsorbeerd door de haarzakjes. Hierdoor verdwijnen de haarzakjes zodat er geen haar meer wordt aangemaakt. Dit kan enkele weken duren, maar dan ben je ook voor een maand of zes van de haargroei af. Ontharen met licht is pijnloos, dit in tegenstelling tot epileren.

De Remington i-Light Pro is een ontharingsapparaat voor zowel vrouwen als mannen.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.