Krachtige accu klopboormachine


Ben je op zoek naar een heel goede accu klopboormachine? Kijk dan eens naar de DeWalt DCD795D2. Deze krachtpatser laat zien dat je ook op een accu zwaar boorwerk kunt verrichten. De DeWalt DCD795D2 accu klopboormachine haalt indrukwekkende cijfers bij alle tests en sites met reviews van gebruikers.



Boren

Door zijn klopfunctie is de DeWalt DCD795D2 accu klopboor geschikt voor nagenoeg alle boorklussen in huis. Ook met hardere steensoorten als baksteen en tegels heeft deze accu boormachine geen problemen.


Schroeven

En ook in schroeven is de DeWalt DCD795D2 een kei. Dankzij het heel hoge koppel is deze accu klopboormachine ook geschikt voor zware schroefklussen.

Accu

Doordat het een accu boormachine is kun je deze klopboor overal gebruiken, ook als er geen stroom in de buurt is. DeWalt levert zelfs een tweede Li-Ion accu mee zodat je alleen de accu hoeft te wisselen als deze leeg raakt.

Ook vermeldenswaardig is de koolborstelloze motor die een lange levensduur van de boor garandeert.

Optimale combi van kracht en gemak

Dit is de ideale accuklopboormachine voor wie gaat voor de optimale combinatie van kracht en gemak. De DeWalt DCD795D2 is in Nederland goedkoop te koop bij de Powertool Shop van CoolBlue.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.