JBL Boost TV soundbar voor televisie, smartphone en tablet


Eigenlijk is de naam van de JBL Boost TV helemaal verkeerd gekozen. Deze compacte soundbar geeft namelijk niet alleen het geluid van je televisie een boost, maar ook dat van je smartphone, tablet of ander Bluetooth apparaat.


De JBL Boost TV is slechts 40 centimeter breed. Maar wat een geluid komt er uit deze kleine speaker! Krachtig en helder. Sluit hem via de optische ingang op je televisie aan en geniet van TV-geluid in zeer hoge kwaliteit. Of maak gebruik van één van de drie beschikbare draadloze Bluetooth-verbindingen en stream je muziek direct vanaf je tablet of smartphone naar de JBL Boost TV soundbar. De televisie hoeft dan dus niet aan te staan.

De JBL Boost TV is SoundShift-compatible. Je kunt deze soundbar dus ook opnemen in je multi-room netwerk.

De JBL Boost TV soundbar is te koop bij de beste en goedkoopste winkels voor een soundbar, te vinden op Beste Soundbar Kopen. Kijk daar voor de laagste prijs van deze heel goede en veelzijdige soundbar en voor andere goede soundbars tegen de laagste prijs. Op Beste Soundbar Kopen vind je ook de actuele Soundbar Top 10, de beste soundbars uit de test en meer handige informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste soundbar.

Zie ook: Meer tips soundbars

Onderwerpen:
JBL Boost TV soundbar, JVC soundbar goedkoop online kopen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.