Wat is de beste gezichtsbruiner?

De beste gezichtsbruiner uit de test en aanbiedingen van andere goede gezichtsbruiners.


Om te voorkomen dat je in de winter met een bleek gezicht rondloopt kun je gebruik maken van een elektrische gezichtsbruiner. Dit is een kleine variant van het solarium / de zonnebank, maar dan voor je gezicht. Hier kijken we naar de beste gezichtsbruiner uit de test.

Wat is een gezichtbruiner?

We noemden een gezichtsbruiner een kleine variant op de zonnebank. Nou is klein vaak niet het eerste waar je aan denkt als je deze gezichtsbruiners ziet, want zo'n elektrische gezichtsbruiner is een redelijk groot apparaat.

Meer dan alleen het gezicht bruinen
Die wat grotere omvang is nodig omdat de lampen van de gezichtsbruiner je gezicht gelijkmatig moeten bestralen. Zou dat niet zo zijn, dan zou je geen mooi egaal resultaat krijgen. Ook hals en schouders worden bij de beste gezichtsbruiners mee gebruind. Ook dat is niet overbodig, want je wil natuurlijk geen witte schouders en witte hals onder een bruin hoofd als je wat luchtiger gekleed gaat.

Plat scherm of drieluik
De meeste gezichtsbruiners zien er uit als een plat scherm waar je vlak voor moet gaan zitten. Ze kunnen echter ook de vorm van een drieluik hebben. Deze vorm geeft een optimale bruining aan de zijkant van je gezicht. De beste gezichtsbruiners hebben daarom vaak de vorm van een drieluik.

Wat zijn de beste gezichtsbruiners?

Wil je weten wat de beste gezichtsbruiner is? Kijk dan op Testresults.nl voor de beste gezichtsbruiners uit de test. Hier vind je de beste gezichtsbruiner uit menig vergelijkende test die door experts op dit gebied is uitgevoerd. 

Je vindt daar ook aanbiedingen van andere goede gezichtsbruiners.

Meer tests

In zowel Nederland als het buitenland worden vaak tests uitgevoerd van alle soorten apparatuur. Testen van gezichtsbruiners, maar ook van andere elektronica, voedingsmiddelen, verzorgingsproducten en dergelijke. Alle soorten organisaties zoals de Consumentenbond en de ANWB, maar ook tijdschriften, kranten, vergelijkingssites en andere experts voeren deze testen uit. Op TestResults vind je alle testwinnaars van deze vergelijkende testen.

Onderwerp:
Beste gezichtsbruiner uit de test en andere goed geteste gezichtsbruiners. Kijk op TestResults.nl voor deze en andere tests, o.a. van de Consumentenbond.

Foto: BBWC gezichtsbruiner
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.