Gourmetstel en fonduestel in één apparaat


De ene keer heb je zin in een gourmet, de andere keer in een fondue. Maar het is niet nodig daar twee apparaten voor aan te schaffen. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerd gourmetstel / fonduestel.

Er komen namelijk steeds meer gourmet / fondue combinaties op de markt. Één elektrisch apparaat waarmee je zowel kunt gourmetten of fonduen. Vaak zelfs gelijktijdig! Zo hoef je nooit te kiezen. Ieder aan tafel kiest in welke vorm van funcooking hij of zij zin heeft, en je kunt ook de fondue en de gourmet tijdens de maaltijd afwisselen. Ideaal!

Fabrikanten als Solis, WMF, Tefal, Livoo, Emerio en Zanussi maken zulke fonduestel / gourmetstel combinaties. In het overzicht aanbiedingen gourmet / fondue combinaties vind je ze allemaal.  Let er wel op dat bij niet al deze apparaten gelijktijdig gegourmet en gefonduud kan worden. Daarvoor is namelijk een vrij grote bakplaat nodig die ook ruimte biedt aan een fonduepan.


WMF fondue en gourmet stel

WMF fondue en gourmet stel


Op deze pagina's zie je voorbeelden van WMF en Solis gourmet / fondue combinaties waarbij je de fondue als gourmet gelijktijdig kunt activeren. Natuurlijk kun je er bij deze funcooking apparaten ook voor  kiezen alleen de gourmet of alleen de fondue te gebruiken.

Kijk bij de bovenstaande gecombineerde fonduestel / gourmetstel combinaties, hun specificaties, hun mogelijkheden en hun prijzen. 


Zie ook:

Foto bovenaan: Solis

Samenvatting:
Je hoeft niet te kiezen tussen een gourmet en een fondue met een fonduestel / gourmetstel combinatie. Onder andere Tefal, WMF en Solis maken funcooking apparaten waarmee je gelijktijdig kunt fonduen en gourmetten. Kijk hier boven voor alle informatie over een gourmetstel en fonduestel in één apparaat.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.