Gourmetstel en fonduestel in één apparaat

Handig: Een elektrisch fonduestel en gourmetstel in één. Zo hoef je maar één elektrisch apparaat aan te schaffen om te kunnen fonduen en gourmetten. Desnoods gelijktijdig.

Gourmetstel / elektrisch fonduestel Solis

De ene keer heb je zin in een gourmet, de andere keer in een fondue. Maar het is niet nodig daar twee apparaten voor aan te schaffen. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerd gourmetstel / fonduestel.

Er komen namelijk steeds meer gourmet / elektrische fondue combinaties op de markt. Één elektrisch apparaat waarmee je zowel kunt gourmetten of fonduen. Vaak zelfs gelijktijdig! Zo hoef je nooit te kiezen. Ieder aan tafel kiest in welke vorm van funcooking hij of zij zin heeft, en je kunt ook de fondue en de gourmet tijdens de maaltijd afwisselen. Ideaal!

Veel keuze uit gourmetstel / fonduestel combinaties

Fabrikanten als Solis, WMF, Tefal, Livoo, Emerio en Zanussi maken zulke fonduestel / gourmetstel combinaties. In het onderstaande overzicht aanbiedingen gourmet / fondue combinaties vind je ze allemaal.  


Let er wel op dat bij niet al deze apparaten gelijktijdig gegourmet en gefonduud kan worden. Daarvoor is namelijk een vrij grote bakplaat nodig die ook ruimte biedt aan een fonduepan.


WMF elektrisch fondue stel en gourmet stel

WMF fondue en gourmet stel


Op deze pagina's zie je voorbeelden van WMF en Solis gourmet / fondue combinaties waarbij je de fondue als gourmet gelijktijdig kunt activeren. Natuurlijk kun je er bij deze funcooking apparaten ook voor  kiezen alleen de gourmet of alleen de elektrische fondue te gebruiken.

Kijk bij de bovenstaande gecombineerde elektrische fonduestel / gourmetstel combinaties, hun specificaties, hun mogelijkheden en hun prijzen. 


Zie ook:

Foto bovenaan: Solis

Samenvatting:
Je hoeft niet te kiezen tussen een gourmet en een fondue met een elektrisch fonduestel / gourmetstel combinatie. Onder andere Tefal, WMF en Solis maken funcooking apparaten waarmee je gelijktijdig kunt fonduen en gourmetten. Kijk hier boven voor alle informatie over een gourmetstel en fonduestel in één apparaat.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.