Tablet, Xbox of laptop cadeau bij zorgverzekering 2016


Een goede en voordelige zorgverzekering afsluiten en ook nog eens een tablet, een Xbox 360 of zelfs een laptop cadeau krijgen? Ja dat kan! Zo kom je wel heel makkelijk aan je elektronische gadgets.


Kijk bij de United Consumers cadeau actie voor alle informatie. Als je via United Consumers een VGZ zorgverzekering 2016 afsluit kun je een korting van wel 10% krijgen. Maar in plaats van deze korting kun je ook kiezen voor een cadeau. En dat zijn niet de minste cadeaus. Je kunt kiezen tussen:


  • Een Asus T100 Convertible Netbook: Een apparaat dat zowel als laptop als tablet te gebruiken is. Dit cadeau voor bij je zorgverzekering heeft een waarde van € 299,-
     
  • Een Xbox One pakket: Hierbij ontvang je niet alleen de Xbox One maar ook drie topgames cadeau. Dit pakket heeft een waarde van 499 euro. Een topcadeau!
     
  • Een HP Notebook met Windows 10: Een prachtige laptop ter waarde van 599 euro! Niet zomaar een computer dus, maar een echt topmodel. Cadeau bij je zorgverzekering 2016!
     
  • En natuurlijk kun je ook voor de 10% korting gaan. Maar een computer cadeau bij je zorgverzekering is ook een heel leuk begin van het nieuwe jaar!


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.