LG G4 beste camera-telefoon


Vind je de kwaliteit van de foto's die je met je smartphone maakt erg belangrijk? Dan is de LG G4 de beste smartphone die je kunt kiezen. Dat is immers de mening van de EISA. Maar die kunnen het weten. In de EISA zijn immers 50 elektronicatijdschriften uit 20 landen verenigd.

Volgens de deskundigen is de LG G4 de beste smartphone om foto's mee te maken. Bij de LG G4 is dan ook bijzonder veel aandacht aan de camera besteed. Deze beschikt over een 16 megapixel sensor, supersnelle lasergestuurde autofocus, optische beeldstabilisatie en een zeer lichtgevoelige lens. De witbalans kan bij de LG G4 aan de lichtomstandigheden aangepast worden. Kortom, deze smartphone beschikt over dezelfde fotokwaliteiten als een goede compactcamera. Goed voor prachtige foto's zonder dat je een camera hoeft mee te nemen. Je haalt gewoon je LG G4 smartphone uit je zak.

Ook op ander punten is de LG G4 een heel goede smartphone. Het is een uitstekende allrounder die bij de aanbevolen telefoonwinkels tegen scherpe prijzen te koop is.Hierboven zie je de LG G4 en zijn fotoprestaties gedemonstreerd.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.