Samsung Crystal Blue design wasmachine


De vormgeving is iets waaraan fabrikanten van wasmachines meestal weinig aandacht aan besteden. De meeste wasmachines lijken erg op elkaar. De Samsung Crystal Blue wasmachine is daarop een uitzondering. We kunnen bij de Samsung Crystal Blue gerust spreken van een design wasmachine.

Meest opvallend aan deze design wasmachine, te koop bij de Media Markt en andere aanbevolen winkels, is de Crystal Blue deur. Deze deur is niet alleen groot maar is ook zodanig ontworpen dat deze het licht breekt en daardoor een prachtig spectrum van kleuren toont.


Ook is er geen knop teveel aangebracht. De bediening werkt via een touchscreen en ook de behuizing is minimalistisch gehouden. Zo komt de Crystal Blue deur extra goed uit en is deze Samsung wasmachine een echte eye-catcher.

Maar de Samsung Crystal Blue wasmachine is niet alleen maar mooi, het is ook een bijzonder goede wasmachine die zuinig is en prima wasresultaten behaald. Want daar gaat het natuurlijk in eerste instantie om bij een wasmachine!


Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de specificaties en laagste prijs van deze prachtige design wasmachine.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.