Hama MyScan muisscanner. Muis en scanner in één


De Hama MyScan is een bijzonder handig apparaatje. Dit is namelijk een computermuis en een scanner in één! Zo heb je je scanner letterlijk altijd bij de hand. En met deze muisscanner is heel veel mogelijk.

Bovendien is de Hama MyScan muisscanner heel makkelijk te bedienen. Scannen is een kwestie van het indrukken van de scanknop op de muis en vervolgens beweeg je over het te scannen papier. Meer werk is het niet! Je scan zie je meteen op de monitor verschijnen. Kijk in de video hieronder om dit scannen via de muis in werking te zien.

De Hama Myscan muisscanner is te koop via Media Markt en andere aanbevolen winkels.


Wil je gescande teksten in Word of een andere tekstverwerker kunnen bewerken? Ook dat is een kwestie van een druk op een knop. Er wordt OCR-software meegeleverd die scans snel en probleemloos naar tekst kunnen omzetten. Dat geldt ook voor tabellen en ander cijfermateriaal, deze kan probleemloos in Excel of een ander spreadsheetprogramma worden verwerkt.

Gescande afbeeldingen kunnen in een fotobewerkingsprogramma worden geopend en er is ook een koppeling met Google Images aanwezig. Stel, je ziet een foto in een tijdschrift, dan kun je deze scannen en via Google op internet laten zoeken naar meer informatie.

Kijk bij bovengenoemde winkels naar de actuele winkelprijs van deze muisscanner, een muis en scanner in één.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.