Goedkoop je foto's laten afdrukken

Goedkoop foto afdrukken


Foto's zelf printen is een kostbare zaak. Fotopapier en vooral printerinkt zijn peperduur. En dan te bedenken dat je je foto's ook professioneel kunt laten afdrukken tegen een prijs van 7 cent per afdruk, en bij acties vaak nog goedkoper. Tegen dat soort bedragen kun je echt niet zelf printen!

Waar kun je dan het beste je foto's laten afdrukken? Dat kun je zien in het overzicht van beste en goedkoopste printservices.

Deze fotosites bieden allemaal een gratis programma aan waarmee je de foto's die je wilt laten afdrukken heel eenvoudig naar hen kunt "opsturen". Bij sommige van deze sites kun je de foto's ook direct uit Facebook aanleveren. Dat is bijzonder handig als je je foto's daar al hebt staan

Extra mogelijkheden

Behalve de prijs is er weinig verschil tussen de in het overzicht vermelde fotoservices. Allen bieden foto's van prima kwaliteit op premium fotopapier en de meest gangbare formaten. Wel heb je soms extra mogelijkheden. Zoals het laten plaatsen van een gekleurde of witte rand om de foto.

Ook bieden alle fotoservices diensten aan als het maken van fotoalbums, het laten afdrukken van foto's op canvas en dergelijke. Kijk in het overzicht van beste printservices wat deze aanbieders allemaal kunnen.

Zie ook: Meer fotografie tips

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.