De beste laptop voor jouw opleiding


Welke laptop is de beste laptop voor jouw opleiding? Dat kun je heel makkelijk uitvinden via de Campusshop. Je kunt daar de beste laptops voor studenten ook met korting en extra service aanschaffen.


Deze adviseur voor de beste laptop voor jouw opleiding werkt heel eenvoudig. Je selecteert de school of opleiding die je gaat volgen en je studierichting. Vervolgens krijg je een overzicht van alle laptops die voldoen aan de eisen die de school of opleider stelt.

Bovendien krijg je meestal studentenkorting op de betreffende laptops, macbooks en chromebooks. Voor de Windows laptops geldt zelfs 2 jaar Snelle Studenten Service met service aan huis.


Wat is een goede laptop voor studenten?

Voor een student is het belangrijk dat de laptop makkelijk mee te nemen is. De laptop moet dus licht en niet al te groot zijn. Maar ook niet al te klein, want je wilt er wel goed op kunnen typen en kijken. 14 inch en 15 inch laptops zijn onder studenten daarom het meest gebruikt. Kleinere laptops zijn minder plezierig om op te werken en grotere laptops zijn lastiger mee te nemen in bus en trein, en op de fiets en lopend.

Ook de accu van de laptop is voor studenten belangrijk. Je wilt wel de hele schooldag op een accu kunnen werken.

En zo zijn er nog meer belangrijke kenmerken. Bijvoorbeeld op het gebied van de processor, de opslagruimte en het intern geheugen.

Kijk op de bovengenoemde pagina van de Campushop voor de laptops, chromebooks en macbooks die voor jouw opleiding de beste laptops zijn.
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.