Bose SoundSport oortjes meermalen als beste getest


Het zijn niet de meest goedkope oordopjes om naar muziek te luisteren, maar als je een paar echt goede oortjes wil hebben zijn Bose SoundSport oortjes toch een goede investering. Deze oordopjes komen namelijk keer op keer als beste oordopjes uit een test.

Winnaar van vele vergelijkende oortjes testen

De consumentenbond van Noorwegen en die van Duitsland kozen bijvoorbeeld bij hun test van respectievelijk de beste oortjes voor muziek en de beste oortjes voor sporters voor de veelgeprezen Bose SoundSport oortjes. En ook onder andere Cnet, PCmag en Soundguys kozen voor deze Bose oortjes die een verbluffend goed geluid afleveren en ideaal zijn voor sporters vanwege hun goede pasvorm, hun zweetbestendigheid en hun eenvoudige bediening.

Geweldige pasvorm

De goede pasvorm komt vooral door de StayHear techniek van Bose. Deze techniek zorgt ervoor dat het oordopje zich naar de vorm van je oren vormt. Hierdoor blijven ze de hele dag lekker zitten en vallen ze niet uit.

Door de in-line microfoon en de afstandsbediening op het snoer kun je de Bose SoundSport niet alleen gebruiken om muziek te luisteren maar ook om er handsfree mee te bellen. Schakelen tussen muziek en telefoon gaat makkelijk en zo zijn er meer goede bedieningsmogelijkheden.

Er zijn versies van de Bose SoundSport oortjes voor Android en Apple telefoons en tablets in vele kleuren.

Tip: Op Beste Oortjes Kopen zijn de beste en goedkoopste aanbieders te vinden. Ook zie je daar de top 10 van oordopjes en je vindt er een keuzehulp voor de beste oortjes volgens je eigen eisen en wensen.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.