Informatie digitaal fotolijstje kopen


Een leuk digitaal fotolijstje heb je tegenwoordig al voor een paar tientjes, maar er zijn ook duurdere modellen. Een digitaal fotolijstje is in principe een mediaspeler met een vrij groot kleurenscherm. Wat dat betreft zijn digitale fotolijstjes eigenlijk best goedkoop. Voor een mediaspeler betaal je meestal fors meer.

Formaat digitale fotolijstjes

De kleinste digitale fotolijstjes zijn zo'n 7 inch (18 centimeter) groot. Dat is vrij klein voor hun belangrijkste toepassing, het tonen van foto's. Pas bij een inch of 10 (een beelddiagonaal van 26 centimeter) zijn de digitale fotolijstjes groot genoeg om ze ergens op een kast te zetten waarbij je de foto's nog goed kan zien.

Opslag van de foto's

Voor de opslag van de foto's worden tal van opslagmedia gebruikt. Een geheugenkaartje is het meest gebruikelijk maar veel digitale fotolijstjes zijn voorzien van een usb-aansluiting zodat je er ook een usb-stick of een externe harde schijf op aan kunt sluiten.

Multimedia

En dan zijn er nog de extra mogelijkheden die veel digitale fotolijstjes bieden. Het afspelen van muziek is al vrij standaard aan het worden, maar ook video en zelfs informatie van internet (zoals het weer en nieuwskoppen) kan worden getoond. Het digitale fotolijstje begint dan echter wel erg te lijken op een mediaspeler of zelfs een computertje,

Interesse in een digitaal fotolijstje? Kijk dan bij de beste winkels op dit gebied voor meer informatie en prijzen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.