Wat is de beste voordelige router voor thuis?


Voor je thuisnetwerk wil je een router die goed presteert, maar je wilt daar geen honderden euro's voor neertellen. En dan hoeft ook niet want ook onder de 100 euro zijn er prima routers te koop. Kijk hier voor de beste voordelige routers volgens een test van ZDnet.


De budget-routers (eis: Ze moesten goedkoper dan 100 euro zijn) van de belangrijkste merken werden getest. Kijk bij Testresults.nl voor informatie over de beste routers uit deze test.

Twee voordelige routers sprongen er echt uit bij deze test, namelijk de D-Link DIR-868L en de TP-Link Archer C5 (beide te koop bij deze goedkope aanbieders). Deze goedkope routers presteerden vooral binnenshuis erg goed en zijn makkelijk te installeren. De origineel vormgegeven cilindervormige D-Link router was op alle afstanden net wat sneller en werd daarom uitgeroepen tot de beste budget-router.

Tot beste koop werd de AVM FRITZ!Box 4020 uitgeroepen. Deze zeer voordelige router (nog geen 60 euro) presteert prima en had de test best kunnen winnen. Maar het feit dat deze goedkope AVM FRITZ!Box geen gigabit ethernet ondersteund deed hem de das om.

Kijk bij Testresults.nl voor meer informatie over deze test en andere hardware-tests.

Zie ook: Meer tips netwerk
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.