Philips Wake Up Light als beste getest


Het is inmiddels al weer heel wat jaren geleden dat Philips met zijn eerste Wake-up Light kwam. Een lamp die je niet met een hard geluid wakker maakt, maar met een imitatie van een opkomende zon die er voor zorgt dat je langzaam op een natuurlijke manier wakker wordt. Vele fabrikanten brengen inmiddels ook van die lichtwekkers uit, maar de Philips Wake Up Light is nog steeds de beste. Dat wees een grote Duitse test uit.

In deze test van lichtwekkers kwam de nieuwste versie van de Philips Wake Up Light, de HF3520/01, met overmacht als beste uit de test. De concurrentie van o.a. Beurer scoorde een stuk lager.

Een Philips Wake Up Light imiteert de zonsopgang. De kleur begint zacht rood te schijnen en veranderd via warm oranje in een helder geel licht. Je wordt pas halerwege deze "zonsopgang" wakker. Heel langzaam en rustig, op een heel natuurlijke manier. Dit hele proces kan, afhankelijk van de instellingen, wel 30 minuten in beslag nemen.Een natuurlijk geluid naar keuze kan dit proces versterken. Mensen die met een wake up light wakkker worden zijn veel fitter en meer uitgeslapen dan mensen die met geweld gewekt worden door een lawaaierige wekker

Zie ook: Meer tips wake up lights

Onderwerpen:
Test Philips lichtwekker, review Philips wake up light, lichtwekkers getest.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.