Consumentenbond test LG als beste koelvriescombinatie in koelkast test

Een LG koelkast / vriezer combinatie is in een Consumentenbond test als beste koelvriescombinatie uit de test gekomen.

beste koelvriescombinatie koelkast test LG

Wat is de beste koelkast met vriezer (koelvriescombinatie, koelvrieskast)? De Consumentenbond testte het. Een koelvriescombinatie van LG kwam overtuigend als beste uit de koelvriescombinatie test.

Winnaar van deze test was de LG GBB 539 PZQZS. Een overtuigende winnaar want deze LG koelkast is zowel de beste uit de test als de beste koop. Een combinatie die niet vaak voorkomt. De LG koelvriescombinatie is echter zowel de beste als één van de meest voordelige bij de juiste winkels. Deze goedkoopste aanbieders vind je op Beste Koelkast Kopen.

De LG GBB 539 PZQZS koelkast heeft zowel een ruim koelgedeelte als een ruim vriesgedeelte. Hij is zuinig met stroom, heel betaalbaar (circa 570 euro) en heeft een prima snelvriesfunctie. Het is een bijzonder plezierige koelvrieskast in het gebruik die uitstekende prestaties levert. Kijk op Testresults.nl voor de uitslag van deze test.

De LG koelkast ging een hele reeks Samsung en Siemens koelkasten voor, en ook de koelvrieskasten van AEG, Bosch, Beko, Ikea, Zanussi, Indesit, Leibherr en andere merken scoorden allemaal lager terwijl ze in de meeste gevallen duurder zijn.

Zie ook
Onderwerpen:
Beste koelvriescombinatie, beste koelkast, test consumentenbond, lg, beste koop, koel vriescombinatie, best getest.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.