Scheerapparaat, baardtrimmer en styler in één


Voor scheren, trimmen en stylen heb je niet langer drie aparte apparaten nodig. Philips brengt Click & Style scheerapparaten op de markt. Een scheerapparaat, baardtrimmer en styler in één.

Denk vooral aan deze veelzijdige Philips Click & Style scheerapparaten als je een nieuw scheerapparaat zoekt. Ze zijn te koop bij Media Markt en andere aanbevolen winkels.

Een Philips Click & Style scheerapparaat is voorzien van een SmartClick systeem met drie aparte hulpstukken voor scheren, stylen en trimmen. Deze hulpstukken zijn te gebruiken voor het gezicht maar ook voor de rest van het lichaam. Zo hoef je niet langer een aparte baardtrimmer, scheerapparaat en stylingsapparaat aan te schaffen. Met een Philips Click & Style scheerapparaat met SmartClick systeem ben je in één keer klaar, en dat voor de prijs van een normaal scheerapparaat.


Ook de specificaties van een  Philips Click & Style scheerapparaat zijn heel plezierig. Dankzij een antislip-handvat ligt het apparaat plezierig in de hand, in een uur tijd kan hij opgeladen worden, hij is zuinig in het gebruik en is waterdicht. Scheren, trimmen en stylen kan met de Philips Click & Style scheerapparaten dus ook onder de douche of in bad.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.