Winkels waar je zelf een PC kunt samenstellen

Als je een PC koopt kun je kiezen voor één van de standaard configuraties die de winkels aanbieden, maar je kunt ook zelf de configuratie samenstellen. Er zijn diverse online computerwinkels die dat aanbieden.


Je kunt daar precies aangeven uit welke onderdelen je PC moet bestaan, en de technische afdeling van de winkel zet deze voor je in elkaar en de PC wordt naar je opgestuurd.

Het enige nadeel is dat zo'n zelf samengestelde PC niet binnen een dag geleverd kan worden zoals bij een standaard configuratie, maar je hebt dan wel een PC op maat die helemaal aan jouw wensen voldoet.

PC zelf samenstellen

Het zelf samenstellen van een PC gaat heel eenvoudig. Je begint bijvoorbeeld met het kiezen van een moederbord, en voegt daar allemaal onderdelen aan toe zoals een videokaart, het geheugen, een harde schijf, een voeding enz. Er zijn ook winkels waarbij je start met een standaard configuratie en daar per onderdeel wijzigingen in aan kunt brengen. Zo is het nog makkelijker om een eigen PC samen te stellen.

Waar kun je zelf een PC samenstellen?

Er zijn diverse winkels waar het mogelijk is om je eigen PC op maat samen te stellen. Kijk voor aanbevolen winkels in het overzicht beste winkels waar je zelf je PC kunt samenstellen zoals Alternate.

Foto: Alternate


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.