Wat is de beste frituurpan? Resultaten van 2 grote tests

Wat is de beste frituurpan? Hier de beste frituurpannen uit twee frituurpan testen. Beide beste friteuses zijn van Tefal.

beste frituurpan test Tefal

Frituurpannen zijn onlangs twee keer los van elkaar getest. In Nederland deed de Consumentenbond een test, en ook in Duitsland koos men de beste frituurpan. Hier de resultaten.

Consumentenbond: Tefal Easy Pro frituurpan de beste koop

De Consumentenbond testte niet minder dan drie frituurpannen als beste. De Tefal Easy Pro FR1014, de Tefal Easy Pro FR 1015 en de Frital Frytastic haalde allemaal hetzelfde (hoogste) cijfer in hun test. Drie winnaars dus, maar één pan was de goedkoopste (de Tefal Easy Pro FR 1015) en daarmee was deze pan de Beste Koop en de morele winnaar van de test van frituurpannen. Kijk hier voor de uitslag.

De Tefal Easy Pro FR 1015 is een eenvoudige maar goede frituurpan die zo'n 60 euro kost. Het is een recht toe recht aan frituurpan met weinig snufjes die gewoon goed friet en snacks frituurt.

Vergleich: De Tefal Actifry YV 9601 beste frituurpan

Ook deskundigen zijn het niet altijd met elkaar eens. Bij de test van het Duitse Vergleich was de Tefal Actifry YV 9601 de beste frituurpan uit de test. 

Deze frituurpan op hete lucht was niet alleen beter dan alle frituurpannen met olie maar ook beter dan de Philips Airfryer XL die door de Consumentenbond als beste hete-lucht-frituurpan werd uitgeroepen. In de Duitse test was de Philips Airfryer derde achter de Tefal Actifry en de Tefal FR8040 (olie). 


Onderwerp:
In twee frituurpan tests is een Tefal frituurpan als beste frituurpan uit de test gekomen. Deze al wat oudere friteuse testen zijn uitgevoerd door Vergleich uit Duitsland en de Consumentenbond in Nederland.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.