Online producten in China kopen


Wil je echt goedkoop online producten kopen? Neem dan eens een kijkje op een marktplaats waar Chinese fabrikanten hun producten verkopen.


Deze vind je in het overzicht beste marktplaatsen om producten uit China te kopen.

In China worden heel veel goedkope producten gemaakt. Deze zijn vaak behoorlijk goed van kwaliteit maar door de lage productiekosten in dat land bijzonder goedkoop. Chinese fabrikanten hebben echter altijd moeite gehad om deze producten op verre markten als Europa en Amerika te verkopen. Daarvoor waren ze altijd afhankelijk van importeurs die bereid waren hun producten in bijvoorbeeld Nederland aan de man te brengen.

Tegenwoordig wordt een groot deel van de Chinese producten echter via online marktplaatsen verkocht waarvan Alibaba (B2B) en AliExpress (B2C) de bekendste zijn. Kijk in het bovengenoemde overzicht voor de beste van deze marktplaatsen.

Je kunt deze marktplaatsen vergelijken met een eBay of Marktplaats.nl waar alleen bedrijven producten mogen aanbieden. Je koopt de artikelen dus niet van de marktplaats maar van de fabriek of handelaar die deze daar aanbiedt.

Was het vroeger bijna onmogelijk om zelf producten uit China te importeren. Nu is het niet moeilijker dan een bestelling plaatsen bij Amazin.nl of Bol.com. Maar heel veel goedkoper!
Kijk maar eens bij de beste Chinese marktplaatsen uit het overzicht hierboven.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.